Program

Her kan du læse om HUDDLE programmet for den 12. september 2019. Det bliver en dag i et organiseret kaos, hvor du frit kan vælge hvilke programsatte HUDDLES du vil opleve. Vi har enkelte HUDDLES, der kræver, at du tilmelder dig på forhånd. Klik på det lille kryds til højre i programmet for at læse mere. 

Vi glæder os til at se dig.

De bedste hilsener,

Mindshare

 

}

9:00

DANSK REKLAME FILM SCENEN

Velkomst

Af Martin Ove Rasmussen, Nordic CEO, Mindshare.

Velkomst
}

9:15 - 09:45

DANSK REKLAME FILM SCENEN

Jan Hellesøe

Danmarks førende mentalist

Manipulation i hverdagen

Jan har optrådt i næsten 20 år, og har mange års international erfaring fra bl.a. Las Vegas og Hollywood, hvor han boede i 2 år. 

Det var i DR3-programmet “Fuckr med dn hjrne”, manipulationseskperten for alvor blev kendt i den brede befolkning. 

Senest har vi mødt ham i “Manipulator”, som han lavede sammen med livsstileksperten Anne Glas til DR1. 

Her blev vi klogere på, hvordan vi mennesker bliver manipuleret i hverdagen. 

Timeslot 1

}

10:00 - 10:45

DANSK REKLAME FILM SCENEN

Sebastian Nybo

Foredragsholder, forfatter og erhvervspsykologisk rådgiver.

Et menneskeliv i balance

Mange mennesker føler sig som jaget vildt. Om det er på jobbet, i privaten eller i det offentlige rum. Der er hele tiden noget, man skal forholde sig til. Noget der skal forstås, og noget der skal gøres. Fra vi slår øjnene op, til vi dratter om bliver vi bombarderet med så mange sanseindtryk, at hjernen næsten overloader.

I en tid med store udfordringer giver Sebastian en hårdt tiltrængt vitaminindsprøjtning. Vi står overfor en lang række problematiske udfordringer – lige fra klimaforandringer, social urolighed til internationale politiske kriser. Og forandringerne spørger ikke om lov…de kommer jo bare….så hvordan træner vi vores hjerne så alle disse forandringer ikke tager pippet fra os. Det sætter Sebastian fokus på i denne HUDDLE.

}

10:00 - 10:45

BERLINGSKE LOUNGE

Martin Kreutzer

 Ernæringsekspert og kendt som erhvervsfolkenes “bodyguard”.

Er du en corporate athlete?

Optimal energiforvaltning er nøglen til en knivskarp hjerne fra morgen til aften. Det er samme evne til at forvalte energien, der afgør, hvor meget hverdagens travlhed slider på systemet. Og hvor godt humør, du bevarer hen over hele døgnet. Nøglen til at optimere din mentale ydeevne, øge overskuddet i en travl hverdag og holde kedelige sygdomme på afstand, er blandt andet en strategisk ernæring, målrettet kroppens behov, når hjernen fyrer på alle cylindre. Glæd dig til et konfronterende oplæg, der giver dig ernæringsmæssige redskaber til at takle et udfordrende arbejdsliv med succes.

Timeslot 2

}

11:00 - 11:45

DANSK REKLAME FILM SCENEN

Anette Prehn

Sociolog, foredragsholder og forfatter til fem bøger om hjernens spilleregler.

HJernesmart

Hjernesmart vaneændring.

Livet er én lang vanedannelse. Det, vi træner og tænker, styrker vi. Hjernen følger bestemte spilleregler, men meget få kender og mestrer dem. Det har den konsekvens, at vaneændring (men også ledelse, selvledelse og samspil) bliver mere ”op ad bakke”, end det behøver at være. I hjernens maskinrum finder vi heldigvis nøglen til, hvordan vi styrker relevante vaner og svækker de mere uhensigtsmæssige. Der findes et væld af antagelser om, hvad der skal til for at gå fra vaneændringsønske til vaneændringssucces. Mange af dem er forkerte. Vi udforsker Vanens ABC, hvad der let kan få amygdala (hjernens alarmklokke) til at blive aktiveret og spænde ben for forandring og vaneændring og betydningen af værdier for vaneændring. Vi bliver også meget klogere på, hvorfor kognitiv fleksibilitet er så afgørende for at kunne ændre vaner. Foredraget/kurset holdes dels for blandede grupper af ledere og medarbejdere – dels for enten ledere eller medarbejdere. 

}

11:00 - 11:45

BERLINGSKE LOUNGE

Christina Blach Petersen

CEO og Co-founder af London-baserede tech start-up LYS Technologies.

Får du nok lys?

Vi tilbringer 90% af vores tid indendørs uden nok dagslys. Vi tœnker ikke lœngere over hvordan det påvirker os, men videnskabelige undersøgelser viser, at det er skadeligt for vores sundhed og velbefindende ikke at få nok dagslys i løbet af dagen og for meget blåt lys før sengetid.

LYS Technologies har udviklet et well-being program for virksomheder, der hjœlper ansatte til at få mere sundt lys i deres hverdag. Med en wearable lyssensor og en app kan LYS Technologies hjœlpe med at fordoble det daglige lysindtag, forbedre søvn med 14% og energiniveau med 6%.

Kom og oplev i realtime hvordan lyset påvirker dig og dine kollegaer og hvad du kan gøre for at opretholde en sund døgnrytme. 

}

11:00 - 11:45

OUT OF HOME MEDIA ROOM

Lars H. Nielsen

 Ledelsesrådgiver, forfatter og facilitator.

Hvad gør de bedste, når de er allerbedst?

Lars H. Nielsen har altid interesseret sig for, hvad de bedste gør, når de er allerbedst, og hvordan man kan kortlægge, strukturere og udnytte det for at nå sit fulde potentiale. Han har i snart 30 år beskæftiget sig med coaching af teams med høje ambitioner i konkurrenceprægede miljøer, hvor forventningerne konstant ændrer sig. Fordi hvordan forbliver man den bedste version af sig selv, når presset er størst?

Timeslot 3

}

12:00 - 12:45

DANSK REKLAME FILM SCENEN

Bastian Overgaard

Ledelsesrådgiver, foredragsholder og pioner inden for anvendelse af strategisk stilhed som ledelsesredskab.

Lider du af ordnani?

Bastian Overgaard fortæller om hvordan strategisk stilhed kan øge en organisations performance og skabe meningsfuld kommunikation. Med udgangspunkt i sprog- og hjerneforskning slår han ned på vores mødekultur. Hans budskab er, at vi ofte snakker for meget og tænker for lidt, når vi mødes for at vidensdele, samarbejde og træffe beslutninger. I oplægget vil deltagerne via cases og øvelser opleve effekten af Silent co-creation – en metodik, der kan optimere vidensdelingen og samtidig reducere mødetiden med op til 50 procent.

}

12:00 - 12:45

BERLINGSKE LOUNGE

Rasmus Thirup Beck

Antropolog og journalist

Hvordan bliver du den bedste klimakæmper?

Du må ikke spise oksekød, du må ikke købe for meget bras, og du må for guds skyld ikke flyve. Folk ved efterhånden godt, hvad de helstikke skal gøre i forhold til klimakrisen. Men for det første virker forbud oftest dårligt, for det andet spiller de personlige valg kun en ganske lille rolle i den store løsning på klimakrisen og for det tredje er den måde du taler om klimaforandring nok det allervigtigste du kan gøre. Det er bare tre af pointerne i Rasmus Thirup Becks oplæg om, hvordan du bliver den bedste klimakæmper.

}

12:00 - 12:45

TAGTERRASSEN

Yoga session (kræver tilmelding)

Yoga instruktør: Anna Grønkjær

Yogasession på tagterassen

Deltag i en yogasession på vores smukke tagterasse med udsigt ud over hele København. Det vil være helt simple øvelser, som ikke kræver at du har træningstøjet med. Tilmeld dig denne session ved at skrive til Caroline Amalie Bødkerholm. Vi har 30 yogamåtter og denne session er først til mølle.

 

Tilmelding til yoga session:

Caroline.boedkerholm@mindshareworld.com

}

12:45 - 13:45

Kantinen

Frokost

 

Glæd dig til brainfood

Timeslot 4

}

14:00 - 14:45

DANSK REKLAME FILM SCENEN

Thomas Rode

Tidligere Michelin-kok, iværksætter, gymnastiklærer, foredragsholder og rådgiver.

Fra fin kok til clean kok

Thomas Rode fortæller om sin personlige transformation. Han fortæller om den dag han besluttede sig for at lægge sit liv om. Han fortæller om, hvordan lysten til at være den bedste version af ham selv, har gjort ham til en mere energisk, glad og motiveret mand.

}

14:00 - 14:45

BERLINGSKE LOUNGE

Anne Sophia Hermansen

Redaktionschef på Berlingske og mag.art. i litteraturhistorie.

Dannelse

Det er et ord, der minder mange om pligt og Emma Gad. Om at spise med sølvbestik, kunne læse latin, ride en hest og sige De. Kun et fåtal af de mange debatter, vi har i Danmark handler om dannelse – i stedet diskuterer vi burkaer, Trump, køn og kødfri dage. Men det er vigtigt at forholde sig til dannelse, eftersom menneske ikke bare er noget, man er, men noget man hele tiden er undervejs med at blive.

Ifølge begrebets rødder i den tyske Bildung-tradition handler dannelse om at kunne noget og blive mere end bare sig selv, dvs. at stræbe efter det almenmenneskelige. Men i dag handler dannelse mere om at skille sig ud og være nogen og ikke så meget af at kunne noget. Det forklarer måske dyrkelsen af realitystjerner og youtubestjerner. Hvis man åbner for programmet 4-Stjerners Middag i Sverige, ser man en professor, der har en interessant samtale med en forfatter, en direktør og en operasanger. I Danmark ser vi to realitystjerner, en stripper og en politiker, der er mest kendt fra Vild med dans.

Det traditionelle og moderne dannelsesbegreb kan imidlertid godt tænkes sammen, og måske står vi ikke på afgrundens rand. Endnu.

}

14:00 - 14:45

OUT OF HOME MEDIA ROOM

Louise Byg Kongsholm

Pej gruppens ejer, administrerende direktør, chefredaktør, konsulent og trendforsker.

9 trends som du ikke må misse

Tidsånd, trends og forbrug i et unikt perspektiv og med konkrete cases og forslag til handling.

}

14:00 - 16:00

Campus

Google I am remarkable (kræver tilmelding)

Workshoppen faciliteres af Mette Knak, der er Partner Manager i Google Danmark.

#IamRemarkable, workshop, ved Google

#IamRemarkable er Googles workshop, der gør dig bedre til at promovere dig selv og give feed-back til andre. Det handler i bund og grund om at blive bedre til og tryg ved at tale om sine egne præstationer, og det kræver for mange jantelovs-ramte danskere et skub i retning af et nyt mindset. 

Workshoppen fokuserer på dine styrker og positive kvaliteter som menneske og sætter fokus på trivsel og personlig udvikling. Workshoppen fremhæver betydningen og vigtigheden af selvpromovering i karrieren og giver dig værktøjerne til at udøve denne færdighed. Målgruppen for workshoppen er primært kandidater med et par år på bagen men alle der vil have et selvtillids boost er velkommen.

Tilmelding

Skriv til Caroline Amalie Bødkerholm for at tage del i denne workshop.

caroline.boedkerholm@mindshareworld.com

 

Timeslot 5

}

15:00 - 15:45

DANSK REKLAME FILM SCENEN

Bjarne Corydon

Adm. direktør og chefredaktør, Børsen.

Derfor er det at tage ansvar den vigtigste vej til værdiskabelse

Umiddelbart før folketingsvalget lancerede Børsen kampagnen ”Ansvar kræver indsigt” og dermed også sit nye bud på Børsens fremtidige placering i det danske medielandskab. Kampagnen rummer essensen af det, der skal gøre Børsen mere værdifuld for kunderne i dansk erhvervsliv – men også kernen i det, der skal gøre dansk erhvervsliv mere værdifuldt. Og måske også dig?

For hvorfor netop ”ansvar? Hvad betyder det, at vi skal tage ansvar, og hvad sker der, når vi gør det? Med os selv, med andre og med det, vi er beslutningstagere for?

I samtale med Stine Bjerre Herdel, der står i spidsen for Børsens brand-samarbejder med en lang række virksomheder, fortæller Bjarne Corydon om sin egen personlige baggrund for at sætte netop ansvaret i centrum.

Han fortæller om Børsens nye retning, om ambitionerne for erhvervslivet, om sit syn på mediernes samfundskontrakt – og om hvordan ingen kommer udenom at forholde sig til ansvar, hvis målet er ægte værdiskabelse.   

}

15:00 - 15:45

BERLINGSKE LOUNGE

Anne Danielsen

Senior servicedesigner, Dansk Design Center. 

Et lyt ud i fremtiden. Sådan bliver vores sundhedssektor!

Hvordan forbereder vi os på fremtiden, og hvilken retning ønsker vi, at udviklingen tager? Sundhedssektoren står overfor store ændringer. Den demografiske vækst, den hastige udvikling af nye teknologier og brede strukturelle ændringer betyder, at det er tid til at tænke mere på fremtiden. Dansk Design Center har udviklet fire scenarier for sundhed anno 2050, som præsenteres igennem patientfortællinger, som gør de forskellige fremtider meget konkrete. Lyt og vælg hvilken fremtid du regner med og håber på i den interaktive rejse ud i fremtiden.

}

15:00 - 15:45

TAGTERRASSEN

Lars Christensen

En af Danmarks mest succesfulde danselærere

Det her vidste du garanteret ikke om dans!

Vær klar til at blive overrasket, når danseinstruktør og tidligere professionel danser – og Vild Med Dans-deltager – får rytmen og glæden frem i krop og sind.  Hvad sker der med kroppen, når den bevæger sig til musik? Og mon ikke, der også bliver mulighed for selv at erfare både dans, musik og glæde? Kom og vær med.

}

15:45 - 19:00

TAGTERRASSEN

HUDDLE AFTER DARK

DRINKS, SNACKS & LIVE MUSIK

Tilmeld dig nu

Den 12. september 2019 slår vi dørene op igen for kunder og samarbejdspartnere til en hel dag spækket med oplevelser og inspirerende indlæg. 

Det er med stor glæde at vi inviterer dig til HUDDLE 2019. 

For tilmelding til HUDDLE, skriv til din kontaktperson i Mindshare. 

Meld afbud