Den 12. september 2019 

Dørene åbner kl. 08:30

Vi glæder os til at invitere vores kunder og samarbejdspartnere til vores anti-konference HUDDLE. En dag med organiseret kaos, hvor powerpoints er forbudt og involvering af deltagerne er i centrum.

 

Anti-konferencen går under navnet HUDDLE, og har til formål, at stimulere lysten til at lære nyt. Der plads til at undres, sætte spørgsmålstegn ved det bestående og søge indsigt i emner langt væk fra din hverdag.

 

DU VIL OPLEVE TO FORMATER

HUDDLES

Korte programsatte interaktive præsentationer, debatter, workshops etc.

 

 

CUDDLES

Faste installationer af oplevelser og aktiviteter. 

 

ÅRETS TEMA 2019

HUDDLE_FOR A BETTER YOU

Er du den bedste udgave af dig selv? Det spørgsmål stiller flere og flere til sig selv i en sådan grad, at vi som samfund er på vej ud af oplevelsesøkonomien og ind i transformationsøkonomien. Vi er ikke længere tilfredse med at forbruge og opleve. Vi søger i stedet hjælp, også fra brands, til at udvikle os mentalt og fysisk. Det gælder på arbejde som derhjemme.

Huddle 2019 er en rejse ind i personlig udvikling i bredeste forstand fra brainfood til biotracking og lederudvikling.

Kom og bliv inspireret af mennesker med noget på hjerte og oplev produkter og teknologi, der hjælper dig på vej. Vi kan ikke love du vender hjem som et bedre menneske, men helt sikkert i en klogere udgave.

Hjernen

Kroppen

Klimaet

Organisation

“Whatever you are, be a good one”

– Abraham Lincoln

Mød vores HUDDLE speakers

*Bliver opdateret løbende

Jan Hellesøe, Danmarks førende mentalist

Jan har optrådt i næsten 20 år, og har mange års international erfaring fra bl.a. Las Vegas og Hollywood, hvor han boede i 2 år. 

Det var i DR3-programmet “Fuckr med dn hjrne”, manipulationseskperten for alvor blev kendt i den brede befolkning. 

Senest har vi mødt ham i “Manipulator”, som han lavede sammen med livsstileksperten Anne Glas til DR1. 

Her blev vi klogere på, hvordan vi mennesker bliver manipuleret i hverdagen. 

 

Bjarne Corydon, Adm. direktør og chefredaktør, Børsen

Bjarne Corydon er Cand.scient.pol. og tidligere socialdemokratisk finansminister (2011 – 2015), Stabschef for Helle Thorning ­Schmidt og leder af Socialdemokratiets analyse­ og informationsafdeling, Christiansborg 2005­- 2011. Politisk ­økonomisk rådgiver for den socialdemokratiske ledelse, Christiansborg 2000 – 2005. Barselsvikar, leder af Socialdemokratiets sekretariat, Europa Parlamentet 1996. Inden Bjarnes nuværende job på Børsen var han direktør for konsulentvirksomheden McKinsey, McKinsey Center for Government.

Derfor er det at tage ansvar den vigtigste vej til værdiskabelse

Umiddelbart før folketingsvalget lancerede Børsen kampagnen ”Ansvar kræver indsigt” og dermed også sit nye bud på Børsens fremtidige placering i det danske medielandskab. Kampagnen rummer essensen af det, der skal gøre Børsen mere værdifuld for kunderne i dansk erhvervsliv – men også kernen i det, der skal gøre dansk erhvervsliv mere værdifuldt. Og måske også dig?

For hvorfor netop ”ansvar? Hvad betyder det, at vi skal tage ansvar, og hvad sker der, når vi gør det? Med os selv, med andre og med det, vi er beslutningstagere for?

I samtale med Stine Bjerre Herdel, der står i spidsen for Børsens brand-samarbejder med en lang række virksomheder, fortæller Bjarne Corydon om sin egen personlige baggrund for at sætte netop ansvaret i centrum.

Han fortæller om Børsens nye retning, om ambitionerne for erhvervslivet, om sit syn på mediernes samfundskontrakt – og om hvordan ingen kommer udenom at forholde sig til ansvar, hvis målet er ægte værdiskabelse.   

Anna Grønkjær,  bedre kendt som AC, er gruppens yogi. Anna arbejder som Brand Strategist, i fritiden underviser AC i yoga i forskellige yogastudier i København, og underviser faste klasser hos Yum Yoga & Cafe. Bureauverdenen og yoga er måske ikke den klassiske kombination, men AC synes de to verdener, kan lære meget af hinanden og smelter det ind i yogaundervisningen.

AC´s undervisning er normalt meget legende med armbalancer, dynamik og teknisk fokuseret. Alt sammen i håbet om at ’empower’ eleverne. Empowerment På HUDDLE bliver dog lidt anderledes. Her vil vi i stedet for at stå på hovedet, nemlig forsøge at koble hovedet lidt fra og i stedet forsøge at løsne lidt op og give slip.   

Bastian Overgaard er ledelsesrådgiver, foredragsholder og pioner inden for anvendelse af strategisk stilhed som ledelsesredskab.

Han er omtalt i Forbes som though leader på området og har sat stilhed på agendaen i virksomheder som Novo Nordisk, Ørsted og DSV. Bastian rådgiver primært større private og offentlige organisationer i, hvordan de effektiviserer deres mødekultur. Derudover afholder han Silent Leadership Masterclass, hvor han underviser ledere i at navigere i “støj” og kompleksitet – uden at tale om hverken mindfulness eller meditation. 

Lider du af ordnani?

Bastian Overgaard fortæller om hvordan strategisk stilhed kan øge en organisations performance og skabe meningsfuld kommunikation. Med udgangspunkt i sprog- og hjerneforskning slår han ned på vores mødekultur. Hans budskab er, at vi ofte snakker for meget og tænker for lidt, når vi mødes for at vidensdele, samarbejde og træffe beslutninger. I oplægget vil deltagerne via cases og øvelser opleve effekten af Silent co-creation – en metodik, der kan optimere vidensdelingen og samtidig reducere mødetiden med op til 50 procent.

 

Rasmus Thirup Beck er uddannet antropolog og journalist

Rasmus har skrevet fast om klima siden 2009 – de første år nærmest udelukkende om konsekvenser, de seneste nærmest udelukkende om løsninger. Han arbejder pt på en bog om løsningEN – om hvordan vi løser klimakrisen. 

 

Du må ikke spise oksekød, du må ikke købe for meget bras, og du må for guds skyld ikke flyve. Folk ved efterhånden godt, hvad de helstikke skal gøre i forhold til klimakrisen. Men for det første virker forbud oftest dårligt, for det andet spiller de personlige valg kun en ganske lille rolle i den store løsning på klimakrisen og for det tredje er den måde du taler om klimaforandring nok det allervigtigste du kan gøre. Det er bare tre af pointerne i Rasmus Thirup Becks oplæg om, hvordan du bliver den bedste klimakæmper.

Martin Kreutzer er ernæringsekspert, og kendt som erhvervsfolkenes “bodyguard”.

De seneste 20 år har Martin arbejdet med individuel kostvejledning af mennesker, der ønsker at præstere på jobbet uden at gå i stykker under presset, eller slæbe sig fuldstændig energidrænet gennem den sparsomme fritid. I rollen som foredragsholder og forfatter kobler han sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af tusindvis af klienter.

Er du en corporate athlete?

Optimal energiforvaltning er nøglen til en knivskarp hjerne fra morgen til aften. Det er samme evne til at forvalte energien, der afgør, hvor meget hverdagens travlhed slider på systemet. Og hvor godt humør, du bevarer hen over hele døgnet. Nøglen til at optimere din mentale ydeevne, øge overskuddet i en travl hverdag og holde kedelige sygdomme på afstand, er blandt andet en strategisk ernæring, målrettet kroppens behov, når hjernen fyrer på alle cylindre. Glæd dig til et konfronterende oplæg, der giver dig ernæringsmæssige redskaber til at takle et udfordrende arbejdsliv med succes.

Sebastian Nybo er foredragsholder, forfatter og erhvervspsykologisk rådgiver.

Sebastian er en anerkendt og hyppigt anvendt foredragsholder, underviser, debattør og forfatter med international erfaring og netværk. Hans brede erfaringsbaserede viden er tilegnet via ansættelser blandt andet inden for sundhedssektoren samt lederjobs i erhvervslivet. De seneste år er Sebastian Nybo blevet specialist inden for emnerne følelsesmæssig intelligens, organisatorisk bevidsthedsudvikling og holistisk lederudvikling og selvledelse, et emne han skrev om i sin bog “Det indre lederskab”. Han har også udgivet bøgerne “Sådan håndterer du besværlige personer”, “På sporet af det etiske menneske”, “Ro, Balance og Indsigt” og “Når tyngdekraften letter”.

Et menneskeliv i balance

Mange mennesker føler sig som jaget vildt. Om det er på jobbet, i privaten eller i det offentlige rum. Der er hele tiden noget, man skal forholde sig til. Noget der skal forstås, og noget der skal gøres. Fra vi slår øjnene op, til vi dratter om bliver vi bombarderet med så mange sanseindtryk, at hjernen næsten overloader.

I en tid med store udfordringer giver Sebastian en hårdt tiltrængt vitaminindsprøjtning. Vi står overfor en lang række problematiske udfordringer – lige fra klimaforandringer, social urolighed til internationale politiske kriser. Og forandringerne spørger ikke om lov…de kommer jo bare….så hvordan træner vi vores hjerne så alle disse forandringer ikke tager pippet fra os. Det sætter Sebastian fokus på i denne HUDDLE.

9 trends som du ikke må misse

Tidsånd, trends og forbrug i et unikt perspektiv og med konkrete cases og forslag til handling

Louise er pej gruppens ejer, administrerende direktør, chefredaktør, konsulent og trendforsker.

Hun står blandt andet bag pej gruppens bogudgivelser ’Trendsociologi’ fra 2002, ’12 bud på 2012!’ fra 2010, ’Fra barnevogn til kørestol – livsfaser og forbrug’ fra 2007, ’Cross Channel – fuld integration eller pengene tilbage’ fra 2014, ’Trendsociologi v. 2.0’ fra 2015, ‘Cross Channel 2’ fra 2016 samt ‘Total Ret@il’ fra 2018.

Christina Blach Petersen er CEO og Co-founder af London-baserede tech start-up LYS Technologies.

Christina er uddannet MA og MSc i Innovation Design Engineering fra the Royal College of Art og Imperial College London. Christina blev i 2018 udnœvnt til MIT prisen Innovators Under 35 Europe og hendes teknologi har netop vundet the AXA Health Tech and You Award 2019.

 

Får du nok lys?

Vi tilbringer 90% af vores tid indendørs uden nok dagslys. Vi tœnker ikke lœngere over hvordan det påvirker os, men videnskabelige undersøgelser viser, at det er skadeligt for vores sundhed og velbefindende ikke at få nok dagslys i løbet af dagen og for meget blåt lys før sengetid.

LYS Technologies har udviklet et well-being program for virksomheder, der hjœlper ansatte til at få mere sundt lys i deres hverdag. Med en wearable lyssensor og en app kan LYS Technologies hjœlpe med at fordoble det daglige lysindtag, forbedre søvn med 14% og energiniveau med 6%.

Kom og oplev i realtime hvordan lyset påvirker dig og dine kollegaer og hvad du kan gøre for at opretholde en sund døgnrytme. 

Vi har fået muligheden for at give 3 personer et well-being program forud for HUDDLE. De tre testpersoner vil blive klogere på, hvorvidt de får nok sollys i løbet af dagen, om de får for meget blåt lys fra skærme, og hvordan disse faktorer påvirker deres søvnkvalitet og energiniveau. Programmet faciliteres af LYS Technologies’ CEO, Christina Blach Petersen, som også præsenterer resultaterne til HUDDLE. 

Hvad indebærer det?

– 1 times intro til programmet i Mindshares lokaler. 

– I 2 x 7 dage skal du bære en wearable lyssensor på din skjorte, der er en lille tracker, som er koblet op til en app på din tlf. 

– Deltagelse til HUDDLE den 12. september, hvor resultaterne vil blive præsenteret. 

Er det noget for dig?

Er du interesseret skal du hurtigst muligt skrive til vores HUDDLE TEAM på: caroline.boedkerholm@mindshareworld.com

Anne Sophia Hermansen er redaktionschef på Berlingske og mag.art. i litteraturhistorie.

Anne Sophia har deltaget i den offentlige debat i 10 år og debatteret alt fra dannelse til Distortion, etik, kultur- og uddannelsespolitik, køn og curlingbørn. Når det kommer til dannelse, er hun fan af både Kameliadamen på Det Kongelige Teater og Forsidefruer på TV3. For sjælen har godt af at rejse over lange distancer.

 

Dannelse

Det er et ord, der minder mange om pligt og Emma Gad. Om at spise med sølvbestik, kunne læse latin, ride en hest og sige De. Kun et fåtal af de mange debatter, vi har i Danmark handler om dannelse – i stedet diskuterer vi burkaer, Trump, køn og kødfri dage. Men det er vigtigt at forholde sig til dannelse, eftersom menneske ikke bare er noget, man er, men noget man hele tiden er undervejs med at blive.

Ifølge begrebets rødder i den tyske Bildung-tradition handler dannelse om at kunne noget og blive mere end bare sig selv, dvs. at stræbe efter det almenmenneskelige. Men i dag handler dannelse mere om at skille sig ud og være nogen og ikke så meget af at kunne noget. Det forklarer måske dyrkelsen af realitystjerner og youtubestjerner. Hvis man åbner for programmet 4-Stjerners Middag i Sverige, ser man en professor, der har en interessant samtale med en forfatter, en direktør og en operasanger. I Danmark ser vi to realitystjerner, en stripper og en politiker, der er mest kendt fra Vild med dans.

Det traditionelle og moderne dannelsesbegreb kan imidlertid godt tænkes sammen, og måske står vi ikke på afgrundens rand. Endnu.

Lars H. Nielsen er ledelsesrådgiver, forfatter og facilitator

Lars H. Nielsen har siden 1989 arbejdet som executive coach og teamfacilitator i erhvervslivet. Lars vandt bronze til Danmark i roning ved OL i Los Angeles i 1984. Siden har han coachet bl.a. Danfoss og Jyske Bank, det norske orienteringslandshold og Guldfireren. Blandt nogle af sine største projekter nævner han sin oplevelse med Volvo Ocean Raceren L4/Trifork, hvor han var en af de 14 mand ombord, der endte med 3. hurtigste krydsning af Atlanten nogensinde. Det handler om ambitiøsitet, og om at bevare sig selv i forandringen. 

 

Hvad gør de bedste, når de er allerbedst?

Lars H. Nielsen har altid interesseret sig for, hvad de bedste gør, når de er allerbedst, og hvordan man kan kortlægge, strukturere og udnytte det for at nå sit fulde potentiale. Han har i snart 30 år beskæftiget sig med coaching af teams med høje ambitioner i konkurrenceprægede miljøer, hvor forventningerne konstant ændrer sig. Fordi hvordan forbliver man den bedste version af sig selv, når presset er størst?

Anne Danielsen, Senior servicedesigner, Dansk Design Center. 

Anne er projektleder på udviklingsplatformen DesignSundhed, hvor hun stiller skarpt på, hvordan design kan bidrage til at skabe sundhedseffekt og serviceydelser, der sætter patienter i centrum. Med en baggrund i industrielt design har Anne et skarpt blik for interaktionen mellem bruger og produkt. Hendes styrke er netop at undersøge menneskers adfærd og reelle behov. Begge er afgørende i udviklingen af bæredygtige forandringer, hvad enten det handler om produkter, services eller strategier. 

 

Et lyt ud i fremtiden. Sådan bliver vores sundhedssektor!

Hvordan forbereder vi os på fremtiden, og hvilken retning ønsker vi, at udviklingen tager? Sundhedssektoren står overfor store ændringer. Den demografiske vækst, den hastige udvikling af nye teknologier og brede strukturelle ændringer betyder, at det er tid til at tænke mere på fremtiden. Dansk Design Center har udviklet fire scenarier for sundhed anno 2050, som præsenteres igennem patientfortællinger, som gør de forskellige fremtider meget konkrete. Lyt og vælg hvilken fremtid du regner med og håber på i den interaktive rejse ud i fremtiden.

Anette Prehn (1975) er sociolog, foredragsholder og forfatter til fem bøger om hjernens spilleregler.

Anette står bl.a. bag bestseller-bogserien HJERNESMART og er flittigt brugt i medierne. For ca. 10 år siden opdagede Anette Prehn, at hjernen følger bestemte spilleregler, men at stort set ingen kender dem. Det har hun sat sig for at gøre noget ved! Anette Prehn evner at forklare svære ting på måder, der let kan forstås, huskes og gøre gavn i forhold til ledelse, læring og socialt samspil. 

 

Hjernesmart vaneændring.

Livet er én lang vanedannelse. Det, vi træner og tænker, styrker vi. Hjernen følger bestemte spilleregler, men meget få kender og mestrer dem. Det har den konsekvens, at vaneændring (men også ledelse, selvledelse og samspil) bliver mere ”op ad bakke”, end det behøver at være. I hjernens maskinrum finder vi heldigvis nøglen til, hvordan vi styrker relevante vaner og svækker de mere uhensigtsmæssige. Der findes et væld af antagelser om, hvad der skal til for at gå fra vaneændringsønske til vaneændringssucces. Mange af dem er forkerte. Vi udforsker Vanens ABC, hvad der let kan få amygdala (hjernens alarmklokke) til at blive aktiveret og spænde ben for forandring og vaneændring og betydningen af værdier for vaneændring. Vi bliver også meget klogere på, hvorfor kognitiv fleksibilitet er så afgørende for at kunne ændre vaner. 

#IamRemarkable, workshop, ved Google

#IamRemarkable er Googles workshop, der gør dig bedre til at promovere dig selv og give feed-back til andre. Det handler i bund og grund om at blive bedre til og tryg ved at tale om sine egne præstationer, og det kræver for mange jantelovs-ramte danskere et skub i retning af et nyt mindset. 

Workshoppen fokuserer på dine styrker og positive kvaliteter som menneske og sætter fokus på trivsel og personlig udvikling. Workshoppen fremhæver betydningen og vigtigheden af selvpromovering i karrieren og giver dig værktøjerne til at udøve denne færdighed. Målgruppen for workshoppen er primært kandidater med et par år på bagen men alle der vil have et selvtillids boost er velkommen.

Workshoppen faciliteres af Mette Knak, der er Partner Manager i Google Danmark. 

 

Lars Christensen er en af Danmarks mest succesfulde danselærere

Lars har instrueret nogle af Danmarks bedste dansere, fremavlet flere danske-, europa- og verdensmestre. Lars er selv aktiv danser og har vundet flere nordiske og danske mesterskaber. Lars har danset professionelt i talrige revyer og teaterstykker i Danmark. Han har internationalt været en del af Madonnas live dansetrup i Central Park, og danset med på flere af Janet Jacksons videoer. Lars var derfor også et oplagt valg, da der skulle findes professionelle dansere til Vild Med Dans. 

Lars er også foredragsholder og bruger dansen som parterapi. Lars er eminent til at dele sin glæde ved dansen med andre.

Det her vidste du garanteret ikke om dans!

Vær klar til at blive overrasket, når danseinstruktør og tidligere professionel danser – og Vild Med Dans-deltager – får rytmen og glæden frem i krop og sind.  Hvad sker der med kroppen, når den bevæger sig til musik? Og mon ikke, der også bliver mulighed for selv at erfare både dans, musik og glæde? Kom og vær med.

Thomas Rode er tidligere Michelin-kok, iværksætter, gymnastiklærer, foredragsholder og rådgiver.

Thomas er kendt som “ham der startede stenalderkost”-bølgen, clean eating og funktionel træning, der med en baggrund som Michelin-kok fra Kong Hans Kælder i København, bl.a. står bag bestselleren ‘Stenalderkost’, der har solgt omkring 100.000 eksemplarer. 

Fra fin kok til clean kok

Thomas fortæller om sin personlige transformation. Han fortæller om den dag han besluttede sig for at lægge sit liv om. Han fortæller om, hvordan lysten til at være den bedste version af ham selv, har gjort ham til en mere energisk, glad og motiveret mand. 

Stor tak til vores sponsorer samt øvrige partnere.