”I am neither clever nor especially gifted. I am only very, very curious"

sagde Einstein og satte et forbillede for hvor langt nysgerrighed kan bringe os. Mindshare inviterede til anti-konferencen Huddle, der løb af stablen d. 13 september 2018. HUDDLE 2018 var en hyldest til nysgerrigheden. Det var en påmindelse om, hvor vigtigt det er, at vi hele tiden er åbne for nye indtryk og ideer, så vi ikke hænger fast i gårsdagens formler for succes.

SPONSORER

Om Mindshares huddle

Mindshares kunder og partnere inviteres til en anti-konference af organiseret kaos, hvor powerpoints er forbudt og involvering af deltagerne er i centrum.

Anti-konferencen går under navnet ‘Huddle’, og har til formål, at stimulere lysten til at lære nyt. Der plads til at undres, sætte spørgsmålstegn ved det bestående og søge indsigt i emner langt væk fra din hverdag. For når vi er for intellektuelt dovne og søger efter svarene de oplagte steder, dukker vi op med de samme svar som konkurrenterne. Svarene skal ofte findes uden for alfarvej. En ny stump viden, en indsigt, der isoleret set, ikke har kommerciel værdi, men som kombineret med eksisterende viden åbner for en ny ide, produkt eller marked. Så hvem ved, måske får du en heureka oplevelse med hjem.

Konferencen består af to formater. HUDDLES, som er kortere programsatte interaktive præsentationer, debatter, workshops etc. Og CUDDLES, som er faste installationer af oplevelser og aktiviteter. Det er umuligt at nå det hele i løbet af dagen og deltagerne skaber således deres egen oplevelse gennem valg og fravalg.

I Mindshare Danmark afholdte vi HUDDLE for første gang d. 13 september 2018, men det er et velafprøvet koncept, der har begejstret deltagerne i New York, Stockholm, Sydney, Sao Paulo, Oslo og Bangkok for blot at nævne nogle få.

Hør meget mere om HUDDLE i vores podcast!

Mindshare Huddle agenda

Huddle partnerskabsmøde information

 

Feedback for HUDDLE 2018

Tusind tak for et godt arrangement i går. Virkelig godt stillet på benene, eksekveret  – og med meget varierende fokusområder, som både gjorde det aktuelt og sjovt at være med.  Jeg gik derfra med en masse inspirerende tanker og blæst bagover af indtryk. Jeg vil igen med til næste år! – Julie C. Møller Nielsen, Client Manager, Berlingske Media

 

Endnu engang mange tak for i går. Endnu engang kongearrangement. Vi takker herfra – Kirsten Østergaard Poulsen, Futurologist og CEO af Firstmove

 

Tusind tak for i dag. Det var en sand fornøjelse at møde huset, folket og holde foredrag for jeres kunder, samarbejdspartnere og venner af huset.  Nino var en elskelig moderator og jeg fornemmede folk var glade for mit hovedbudskab – Maibritt Sarens, skuespiller og formidlingsekspert

 

STORT tak. Et super spændende, anderledes og modigt konference format. Vi glæder os også meget til det fortsatte samarbejde med jer – Henrik Sørensen, Adm. dir. Outofhomemedia

 

Tak for en spændende og meget anderledes dag. Det er altid interessant at prøve nye koncepter, og jeg må sige at vores umiddelbare indtryk er meget positivt – Betina Kjeldahl, Client Service Director, Aller Mediesalg

          

 

 

  

Tid
Sted
Mindshare
Kristen Bernikows Gade 1, 3. sal
1105 København K

Program

Her kan du læse om vores inspirerende HUDDLES

CUDDLES, som er faste installationer af oplevelser og aktiviteter. Det er umuligt at nå det hele i løbet af dagen og deltagerne skaber således deres egen oplevelse gennem valg og fravalg. CUDDLES er i højere grad oplevelser, test-selv aktiviteter og eksperimenter.

Mindshares kunder og partnere inviteres til en anti-konference af organiseret kaos, hvor powerpoints er forbudt og involvering af deltagerne er i centrum.

Anti-konferencen går under navnet ‘Huddle’, og har til formål, at stimulere lysten til at lære nyt. Der plads til at undres, sætte spørgsmålstegn ved det bestående og søge indsigt i emner langt væk fra din hverdag. For når vi er for intellektuelt dovne og søger efter svarene de oplagte steder, dukker vi op med de samme svar som konkurrenterne. Svarene skal ofte findes uden for alfarvej. En ny stump viden, en indsigt, der isoleret set, ikke har kommerciel værdi, men som kombineret med eksisterende viden åbner for en ny ide, produkt eller marked. Så hvem ved, måske får du en heureka oplevelse med hjem.

Når vi arbejder med indhold til vores målgruppe er vi enten uden for målgruppen vi taler til, eller farvet af den bias, der ligger indgroet i vores arbejde qua påvirkning som konkurrence-mindedhed eller simpelthen det at være over-informeret.

I en åben diskussion med de deltagende i denne Huddle vil vi forstå, hvordan I arbejder med at skabe empati for jeres målgruppe med det formål, at vi alle skal blive mere nysgerrige i vores tilgang til vores målgrupper.

Hiphop er den førende kulturbevægelse blandt de 15-30-årige og derfor også en markedskraft, der kan sælge andre produkter end musik og influere samfundets retning. Hvordan reagerer kulturen i mødet med lukrative tilbud fra kommercielle interessenter, hvor opstår perfekte symbioser mellem brands og kunstnere, hvornår sælger man ud, og hvordan undgår brands at snylte på kulturen for i stedet at tilføre den værdiskabende partnerskaber?

Showet lægger sig op af af Soundvenue’s velrenommerede hiphop podcast, ’Standard’. Vi diskuterer hiphop som kommerciel kulturkraft, den svære balancegang mellem kunst og kommercielt, udpeger de værste sell-outs, spiller måske sange med produktintegrationer, værterne/gæsterne fortæller om de mest vellykkede collabs, de har været en del af  – og det værste en marketingschef kan sige til en rapper.

Google er udefra set en innovativ virksomhed. Vi tager en masse chancer, og arbejder med en innovationskultur, der konstant udfordrer status quo. Udviklingen af denne kultur kræver hårdt arbejde med fokus på den rigtige filosofi. Vi ønsker at dele nogle af grundstene i vores kultur, der driver innovationskulturen hos Google.

NB: Denne HUDDLE er på engelsk

Anders vil tale om hvordan ledelse, nye tilgange og nysgerrighed har gjort ekstrabladet.dk til den dominerende markedsleder inden for nyheder på nettet.

Anders Kissmeyer vil ved sin HUDDLE sørge for stimuli til smilebånd, hjerneceller og smagsløg. Du vil få mulighed for at smage på et nøje udvalg, der er taget på baggrund af 4 forskellige karrierer i bryggeriverden gennem næsten 35 år.

Det er ganske simpelt ikke muligt for os at gengive vores ubevidste og følelsesmæssige oplevelser helt præcist. Det til trods indsamles og anvendes i vid udstrækning i surveys, fokusgrupper og lignende. Alpha, AFA JCDecaux’ innovations lab, har derfor inviteret Paul Zak til Huddle for at gøre os klogere på, hvordan oxytocin-produktionen hos os mennesker kan fortælle bedre end vi selv kan om, hvordan og hvor meget vi fordyber os i oplevelser, historier og selvfølgelig budskaber.

Hør mere om Paul’s og Alphas research og få målt din egen oxytocin-produktion til Huddles keynotes.

NB: Denne HUDDLE er på engelsk

Vi danskere tilhører den globale elite, når det kommer til arkitektur, design, grøn omstilling, restaurant-scenen, film og tv-serier. København bliver gang på gang nomineret som den bedste hovedstad i verden, og vores lille land betragtes som en rollemodel for et velorganiseret og ansvarligt samfund.

Hvad skal der til for også at gøre Danmark synonym med branding i verdensklasse?

For danske film og restauranter har et sæt af dogmeregler vist sig at være befordrende for at skabe dramatiske forandringer. Vi gik fra Olsen Banden til adskillige Oscar-nominerede film; fra sovs og kartofler til en eksplosion af Michelin stjerner og et verdensberømt Nyt Nordisk Køkken.

Med dette benspænd skulle der kun en håndfuld dedikerede entusiaster til for at igangsætte forandringer indenfor film og restaurant-scenen, som ud af ingenting gav Danmark et globalt omdømme.

Inspireret af dogmekonceptet foreslår denne præsentation, at vi omsætter det momentum, vi oplever i det danske samfund til et sæt af dogmeregler, der erstatter dansk marketings traditionelle fokus på funktionalitet med en tro på, at brands baseret på danske værdier kan have en meget større indflydelse på menneskers liv over hele verden.

Oplægget til nye dogmeregler er udviklet af tidligere strategisk direktør i Wibroe, Duckert & Partners og nu uafhængig brandingekspert, Hanne Feldthus, og tidligere nordisk kreativ direktør i Saatchi & Saatchi og nu uafhængig brandingekspert, Patrick Isaak. De har begge mange års erfaring med at arbejde med både internationale og danske brands.

En stærk og underholdende HUDDLE om at brænde igennem og få din faglighed i spil. Deltagerne vil få indsigt i de grundlæggende nonverbale kommunikationsprincipper med hovedfokus på: ’The Power of Presence’.

At motivere, skabe interesse og flytte holdninger – kræver mere end ord.
At mestre god kommunikation, så det gør et uudsletteligt indtryk er en kæmpe fordel, som hjælper ledere hver dag med at; vinde tilliden, skabe forandringer og flytte mennesker.

Du får indsigt i hvordan du transformerer din faglighed, dine budskaber og visioner – så de ikke kun lever i det talte og skrevne ord, men når ud til dit publikum. Du vil blive klogere på hvordan du sætter en stopper for informations-ævl, så dét du taler om bliver mærket og forstået. Du vil med andre ord blive i stand til, at gøre det talte ord levende.

I april i år, sparkede Dennis Nørmark og Anders Fogh Jensen døren op til et tabu omkring hvor meget af vores arbejde der reelt giver nogen som helst mening, eller bibringer nogen målbar værdi. Arbejde vi opfinder for at fylde tiden ud, arbejde som på papiret lyder flot, eller arbejde man skal kæmpe sig igennem, for at nå ind til selve kerneopgaven. Vi har alle travlt. Vi har bare fået travlt med at lave ingenting er bogens påstand. Bogen blev en bestseller og forfatterne har siden beskrevet sig selv som “skriftestole” for folk, der henvender sig for at fortælle dem om, hvor lidt de egentlig laver på deres arbejde.
I sit oplæg vil Dennis Nørmark gennemgå nogle af pseudoarbejdets klassiske tomme beskæftigelser, og blandt andet undersøge, hvem fra publikum der laver mest pseudoarbejde.
Spørgsmålet er om du tør at blive konfronteret med, hvor lidt du faktisk laver?

Firstmove gør fremtiden konkret. Det kan vi, fordi vi spørger dem, der former den. Firstmoverne.

Historisk har vi ikke gjort noget samtidigt. Nogle åbner ballet. Andre følger. Over tid.

Firstmoverne går først værdi- og adfærdsmæssigt. Sundhedsbølgen, smartphones, off-line, streaming, antiforbrug, kødets sidste krampetrækninger, økologi, fødevaremangel, dyrevelfærd, no-cooking og biodynamik bl.a. Deres adfærd slår senere igennem i markedet. Det siger teorien. Det siger vores empiri. Gennem mange år.

På Firstmoves huddle introduceres du til udvalgte værdibaserede trends. Og får indblik i hvordan de udrulles. I de levede liv. Og personligt fremført og debatteret i vores panel af firstmovers. Samt en virksomhedsrepræsentant, der har benyttet fremtidsindsigten gennem mange år.

Du får også muligheden, og dermed en enestående chance, for at stille spørgsmål til dette helt særlige panel.

Så tænk over det. Og send gerne spørgsmålet på forhånd til camilla.wrang@mindshareworld.com. Så vi kan pulje emnerne.

Det er en Huddle, der formidler fremtiden. In real time.

Behøver grøn omstilling være drevet af skyldfølelse og pligt og føre til en kedeligere, mere grå hverdag, eller kan bæredygtighed være inspirerende og innovativt?

Spiselige insekter er fremtidens fødevare. De er bæredygtige, sunde og så smager de godt. Det kræver 15.000 liter vand at producere et kilo oksekød, men kun 8 liter vand at producere et kilo fårekylling. Insekter indeholder høje mængder protein og masser af B12-vitamin. De er derfor en naturlig del af en grøn omstilling, hvor ændrede forbrugsvaner på fødevareområdet er afgørende. Samtidig bryder de med normerne og udfordrer vores fundamentale forestilling om, hvad der udgør en fødevare. De er en innovativ ingrediens, der sætter nye grænser for, hvad der kan lade sig gøre i det nordiske køkken. Og spiselige insekter som kulturelt fænomen er nyt for alle.

Bugging Denmark tilpasser insektfarming til et urbant miljjø. Farmen indsamler kogt bygmalt fra ølproduktion, æblepulp og brød i overskud fra bagerier og konverterer byens restprodukter til fødevarer.

Hør om en fremtid, hvor insekter er en naturlig del af vores kost, om insekternes transformative sociale egenskaber, og smag en fårekylling eller to, når Jakob Rukov fortæller om sin rejse ind i de spiselige insekters verden.

Vi lægger ud med en velkomstdrink i form af et fårekyllingeshot med rødbede og havtorn og hører lidt om, hvordan fårekyllinger kan disrupte kødindustrien i Europa, er perfekte til urban farming og hvordan Bugging Denmark skal til at farme fårekyllinger i København ved at udnytte byens oversete ressourcer. Vi snakker også om, hvordan insekter kan nedbryde sociale skæl og øge vores kreativitet. Endelig bliver der mulighed for at få rykket sit mind-set og prøve kræfter med fremtidens proteinkilde ved at lave (og ikke mindst spise) sine egne simple snacks med insekter. Forhåbentligt forlader du huddlen med en lidt bredere horisont og klar på alt det nye, du skal lære resten af dagen.

 

Kvinder køber eller influerer mere end 80% af alle køb, og det vurderes, at kvinder i 2028 på verdensplan vil kontrollere 72% af al forbrug.

Men hvor godt kender du kvinder? Hvad bekymrer dem? Hvordan agerer de og hvad er deres fremtidige behov?

Camilla Kjems, chefredaktør for femina og forfatter til bogen ”Du skal turde elske først” om kvindeliv og mental sundhed, kender kvinder bedre end de fleste. Hør hvad kvinder tænker og føler, og hvad der bekymrer dem allermest i disse år – og bliv klogere på hvilke 3 megatrends, der bliver top of mind hos de danske kvinder i 2019.

I sit oplæg vil Camilla Kjems teste din viden om kvinder og give dig indsigter og tips til at forstå kvinders psykologi og forbrugeradfærd.

 

Der blev løftet en del øjenbryn, da Bjarne Corydon, tiltrådte stillingen som den nye direktør og chefredaktør for Danmarks førende erhvervsavis, dagbladet Børsen. Hvorfor forlod han en stor, international stilling i McKinsey for et job i Møntergade? Og hvad motiverede den tidligere socialdemokratiske finansminister til at ville sætte sig i spidsen for et stort erhvervsmedie? Og hvad er refleksionerne over de meget forskellige erfaringer han har gjort sig de seneste år?

Få den personlige fortælling om motivationen bag jobskiftet og hør om de ambitioner, Bjarne Corydon har for Børsen: Hvilken vej skal Børsen journalistisk, hvilken profil skal Børsen have i det danske mediebillede, hvad kan abonnenterne forvente og hvilket samarbejde ønsker man med annoncemarkedet?

Vi lever i en verden hvor påvirkninger fra budskaber og teknologi er med til, at ændre menneskers tanker og handlinger til at være impulsstyret og dermed mindre bevidste. En ubevidst impulsstyret tankegang er langt bedre end bevidst , da man derved sælger flere services/produkter, men hvad er konsekvensen af at præge verdenen i en bestemt retning? Der kan samtidig stilles spørgsmålstegn ved hvordan skærmgeneration udvikler sig og bliver som mennesker i fremtiden i form af bl.a. empati og sociale egenskaber. Annoncører vil opleve faldende opmærksomhed i en budskabskrig om den samme målgruppe og der vil være større behov for impact og fortællinger for, at fange brugernes interesse. Vi er alle med til, at skabe den verden vi lever i og skal derfor også tage stilling til om vi vil gå med i kampen eller gøre noget andet.

Start din egen virksomhed(er), invester i – startups og etablerede virksomheder, – livet er perfekt. Det er det hotteste lige nu, og iværksættere er nutidens rockstjerner. Det er som udgangspunktet altid er pænt på overfladen, men virkeligheden er nogle gange en anden. Med udgangspunkt i mine egne erfaringer og oplevelser gennem 30 år i IT branchen, som både iværksætter og investor, tager vi en rundbordssamtale (tænk AAA kreds). Hvad fungerer, og hvad fungerer ikke, når mennesker med forskellige baggrunde, forskellig opfattelse af moral, arbejdsindsats, evner, skoling mødes, og vil etablere en virksomhed?

Jeg forventer en aktiv deltagelse, hvor udkommet skaber en bevidsthed omkring nogle af de gode og dårlige byggeklodser, processer, og specielt menneskelige egenskaber, der definerer en succes eller fiasko i startup miljøet i dag.

Det siges at dem, der er skøre nok til at forestille sig at de kan ændre verden, er dem der rent faktisk er i stand til det. Der er tale om det danske non-profit Constructive Institute, der ledes af den tidligere chef for DR nyheder, Ulrik Haagerup, som er på en vild mission.
Missionen er at forandre den globale nyhedskultur på bare fem år ved at gøre nyheder mere troværdige og meningsfulde, og dermed bekæmpe troværdighedsnedbruddet i medierne og demokratiet.
Nuværende og fremtidige journalister skal lære, at den gode historie, ikke nødvendigvis behøver at være en dårlig historie.
Journalistik skal derimod være fair, balanceret og inspirerende samtidig med at det skal beskæftige sig med morgendagens potentielle løsninger til vores udfordringer i samfundet.

I et partnerskab med de Forenede Nationer, Google, globale medie organisationer såsom INMA, WAN-Ifra, European Broadcasting Union og journalistik uddannelser rundt omkring i Europa, har de en påstand om, at det virkelige problem ikke er fake news, men nyheder i sig selv.
Vil de lykkedes i at skabe en global forandring? Bedøm selv d. 13 september når grundlæggeren og direktør af Constructive Institute, Ulrik Haagerup fortæller om hvordan vi skal forblive nysgerrige og dermed …Make Journalism Great Again..

Indlægsholdere

Vi inviterer mennesker med en brændende nysgerrighed, hvis entusiasme er så smittende, at du begejstres over emner, du ikke vidste var interessante. Mennesker, der ikke gemmer sig bag lange teksttunge powerpoint, men ønsker dialog og ping-pong med publikum på vores små scener rundt om på bureauet.

Splay

Tobias Jensen (Splay) og Jan Warborg (Influencer) er værterne på denne huddle.

splay.tv/da

Soundvenue

Kristian Karl – hiphop redaktør på Soundvenue

Mads Viktor – Podcast vært på hiphop-podcasten ’Standard

soundvenue.com

Nora Ziegenhagen

Nora Ziegenhagen er fra USA, og har været ansat i Google i snart 12 år. Hendes nuværende stilling er Head of External Education i Northern Europe.

Anders Refnov

Anders Refnov har spillet en afgørende rolle for at ekstrabladet.dk i dag indtager positionen som Danmarks stærkeste kommercielle nyhedsmedie. Anders Refnov er digital direktør og dermed ansvarlig for alle redaktionelle, digitale områder, herunder betalingsuniverset Ekstra Bladet+. Han er desuden ansvarlig for Ekstra Bladets udviklings- og analyseafdelinger.

Anders har været på Ekstra Bladet siden november 2013. Han har tidligere været chef for tv2.dk og TV2 Play.

Anders Kissmeyer

Anders Kissmeyer har en 16 år lang karriere hos Carlsberg, 10 år med  Nørrebro Bryghus, og over 6 år med sit eget énmandsfirma ‘Kissmeyer Beer & Brewing’ bag sig. Siden 2016 har Anders været Head of Craft Beer Creation hos Royal Unibrew på formel deltid, og driver sin virksomhed indenfor konsulentbistand og kommunikation videre i den øvrige tid under navnet ’Anders Kissmeyer Master Brewer’. Siden 2012 har Anders været en ledende kraft i Ny Nordisk Øl bevægelsen.

kissmeyer.com

Paul J. Zak

Paul Zak has degrees in mathematics and economics from San Diego State University, a Ph.D. in economics from University of Pennsylvania, and post-doctoral training in neuroimaging from Harvard. He also serves as a senior advisor to Finsbury a global leader in strategic communications that advises many of the world’s most successful companies.

Paul’s research on oxytocin and relationships has earned him the nickname “Dr. Love.”   That’s cool.  He’s all about adding more love to the world.

pauljzak.com

Patrick Isaak

Patrick Isaak er tidligere nordisk kreativ direktør i Saatchi & Saatchi og nu uafhængig brandingekspert.

Hanne Feldthus

Hanne Feldthus er tidligere strategisk direktør i Wibroe, Duckert & Partners og nu uafhængig brandingekspert.

hannefeldthusblog.com

Maibritt Saerens

Skuespiller og formidlingsekspert

Maibritt Saerens er professionel skuespiller med 20 års erfaring indenfor teater, film og TV. Maibritt er grundlægger af firmaet PowerAct, som specialiserer sig i udvikling af executive presence og nonverbal kommunikation.

Dennis Nørmark

Antropolog og forfatter

Dennis Nørmark har i mange år rådgivet virksomheder i kulturforståelse og samarbejde. Han har derudover skrevet en del videnskabsformidlende fagbøger og debatbøger. Den seneste af dem, Pseudoarbejde, har han skrevet sammen med filosoffen Anders Fogh Jensen, der er forstander på Vestjyllands Højskole, men som også har en fortid som konsulent, foredragsholder og er forfatter til flere bøger om arbejdslivet og arbejdsmarkedet.

 

 

Kirsten Poulsen

Futorologist og forfatter

Kirsten Poulsen har skabt Firstmove, der svømmer som en fisk i Green Ocean og rådgiver virksomheder om fremtidens adfærd og behov. En indsigt, der omsættes til markedssuccesser for kunderne.

Firstmove er et strategi- og innovationshus, der baserer enhver ydelse på valid fremtidsforskning. Firstmove er specialist i udvikling af nyt med afsæt i kommende markedsadfærd – strategi, innovation, produktdesign og konceptualisering. Vi gør fremtiden konkret. Og omsætter den til tiltag, der er et reelt behov for.

firstmove.dk

Christian Sørensen

Adm. Direktør / CEO, NORTH A/S

Christian er kandidat fra CBS, og med en solid baggrund som konsulent, har Christian senest arbejdet 4 år på den kommercielle side med professionel fodbold igennem FCK. Da North blev lanceret i januar 2017, blev Christian udpeget som CEO, hvor han står for at bygge organisationen op som professionel esport virksomhed, stærkt inspireret fra kulturen i FCK.

north.gg

Jakob Rukov

Stifter af Bugging Denmark og ph.d. i molekylærbiologi

Jakob Rukov er ph.d. i molekylærbiologi fra Københavns Universitet. I 2011 læste han en artikel i The New Yorker om spiselige insekters indtog i vestlig gastronomi, hvilket gav ham ideen til en fårekyllingefarm i København. Efter adskillige års postdoc-forløb tog Jakob i efteråret 2015 til Big Cricket Farms i spøgelsesbyen Youngstown i Ohio, USA, hvor han lærte om kunsten at dyrke insekter, og hvad det kan betyde, når innovative projekter flytter til socialt stigmatiserede områder. Sidenhen har Jakob startet den urbane farm Bugging Denmark i det nordvestlige København, der for nyligt har fået støtte til at initiere en urban produktion af spiselige fårekyllinger som, baseret på urbane restprodukter, skal producere 1,8 ton fårekyllinger om året. Han er desuden medstifter af Syngja, som producerer snack-produkter med insekter.

buggingdenmark.dk

 

Camilla Kjems

Retoriker, forfatter og foredragsholder

Camilla Kjems f. 1974, er retoriker, forfatter og foredragsholder. Hun har siden 2011 været chefredaktør hos Aller for kvindeugebladet Femina, hvor hun er kendt for sine ærlige og hudflettende ledere om kvindeliv og kvindesind. Den 30. august udkommer hendes første bog ”Du skal turde elske først”, der tager udgangspunkt i hendes egen personlige historie og viser en ny vej til kvindeligheden, lysten og nydelsen i en tid, hvor stress og angst rammer bredt.

aller.dk

Bjarne Corydon

Adm. direktør og chefredaktør, Børsen

Bjarne Corydon er Cand.scient.pol. og tidligere socialdemokratisk finansminister (2011 – 2015), Stabschef for Helle Thorning ­Schmidt og leder af Socialdemokratiets analyse­ og informationsafdeling, Christiansborg 2005­- 2011. Politisk ­økonomisk rådgiver for den socialdemokratiske ledelse, Christiansborg 2000 – ­2005. Barselsvikar, leder af Socialdemokratiets sekretariat, Europa Parlamentet 1996. Inden Bjarnes nuværende job på Børsen var han direktør for konsulentvirksomheden McKinsey, McKinsey Center for Government.

borsen.dk

Imran Rashid

Uddannet læge ved Københavns Universitet i 2005 og færdiguddannet speciallæge i almen medicin fra 2011.

Forfatter til bogen Sluk – kunsten at overleve i en digital verden fra 2017, som problematiserede menneskets forhold til smartphones og argumenterede for vigtigheden af mental restitution.
Imran Rashid er desuden stifter af konsulentvirksomheden Sunddigital.dk, der bl.a. rådgiver offentlige institutioner og private virksomheder om sund digitalisering. Herudover er han stifter af Center for Sund Digitalisering, som har til formål at belyse de sundhedsmæssige konsekvenser af en ukritisk digitalisering i samfundet.

sunddigital.dk

 

Thomas Albert

Iværksætter & investor

Thomas startede en IT-konsulent virksomhed sammen med 4 venner fra universitetet i 1998, som stadig eksisterer den dag i dag – Pentia.
Målet var at opfinde et IT-system, der kunne ændre verden og af dette udsprang Sitecore (CMS system), som voksede til en virksomhed med 1000+ medarbejdere og +1 billion kr. i omsætning, der blev solgt til EQT i 2016.
Thomas har brugt hele hans liv på at opbygge virksomheder og investere, hvilket er erfaringer han vil dele ud af til HUDDLE.

pentia.dk

Ulrik Haagerup

Grundlægger og Direktør, Constructive Institute

Nyhedsdirektør, DR from 2007-2017
Journalist, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 1986
John S. Knight Fellow på Stanford University, USA, 1991-92.
Uddannelse på INSEAD, IMD, Stanford Research Institute and Wharton University

constructiveinstitute.org

Stor tak til vores sponsorer samt øvrige partnere.